Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt látogatónk!

Bárki látogathatja a honlapot anélkül, hogy a technikailag automatikus adatkezelésen túl bármilyen személyes adatokat kellene megadnia.

A második szintű jogosultság (regisztrált tag) esetén a felhasználó köteles megadni az e-mail címét. Ez szükséges ahhoz, hogy hozzá tudjon szólni a Monostorpályi Rozmaring Néptánc Egyesület oldalán megjelenő írásokhoz. Ebben az esetben a felhasználó maga választ, hogy milyen névvel, vagy név megadása nélkül fejti ki véleményét. A felhasználói nick név folyamatosan változtatható. A Monostorpályi Rozmaring Néptánc Egyesület az e-mail címet nem teszi hozzáférhetővé a honlap más látogatói számára a hozzászólás mellett. A felhasználó e-mail címét és a regisztrációkor megadott adatokat a Monostorpályi Rozmaring Néptánc Egyesület kizárólag kapcsolattartási célra használja.

A honlapunk látogatásával összefüggő látogatói adatokat kizárólag a honlapot szerkesztő munkatársaink kezelhetik, regisztrált tagjaink esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos előírások kizárólag a természetes személyek adataira vonatkoznak, így a jelen nyilatkozatban meghatározott szabályok csak a természetes személyek adataira vonatkoznak. Nem vonatkoznak továbbá a jelen nyilatkozat szerinti követelmények a gyűjtött anonim (statisztikai stb.) adatokra, vagyis amikor a rögzített adat nem hozható kapcsolatba konkrét természetes személlyel.

Adataik megadásával a felhasználók hozzájárulnak, hogy a Monostorpályi Rozmaring Néptánc Egyesület a személyes adataikat kezelje. A honlap használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával, a jelen tájékoztatás ismeretében történik.


REGISZTRÁCIÓ

Regisztráció után egy email-t fog kapni az Ön által megadott címre, ezzel fogja igazolni, hogy valódi személy!

Kérem a bejelentkező nevet ékezet és szóköz nélkül adja meg!

A bejelentkező nevet kell majd beírni jelszóval a belépéshez!

A megjelenítő név amit az oldal kiír (xyz online) ezt már lehet ékezetes betűvel és szóközzel írni! Köszönöm!

( Előfordulhat, hogy egyes szolgáltatók email címeire nem jut el az oldal által küldött aktiváló email, /freemail-el már előfordult/ ha nem találja a levelet postafiókjában kérem használja az oldal "[ Aktiváló Email Újraküldése ] " funkcióját és adjon meg új címet vagy írjon az ifjsapiimre@monostorpalyi.hu címre és mi manuálisan aktiváljuk a felhasználóját!)

Felhasználónév, jelszó: kis és nagybetűk nem azonosak

Megjelenõ név: *
ez a név jelenik meg az oldalakon
Bejelentkezõ név: *
ezt a nevet használod a bejelentkezéshez
Valódi név: *
Jelszó: * (Legalább 6 karakter)
Jelszó megerõsítése: *
E-mail cím: *
Email cím újra: *
E-mail cím elrejtése Igen   Nem
Írd be az igazolókódot. *